Blog

Poster Spotting

Languedoc plakater

Rundt i Frankrig, Languedoc, i april 2018. I Beziers får jeg øje på en dejlig væg med plakater, og de kan bruges til collager. Endelig lykkes det!

Read more...

In the streets of Chicago and New York

A Miami makeover

Jeg har hentet inspiration i Chicago og New York i efteråret 2017. Her er endnu butikker med fantastiske facader, der skal males, og det vil jeg bruge en stor del af indeværende år på at gøre. Undervejs vil jeg forsøge at forny genren ved at male mere løst og nogle gange tilføre mere stoflighed, en tæthed af farve. Om det lykkes, må tiden vise. Nogle Miami-malerier har fået en ordentlig make over, da jeg mente, de manglede noget. Foreløbig er planerne for 2018 en udstilling på Kunstgården ved Bogense i juni, deltagelse i Kunst for Alle, København, i oktober og senere i Filosoffen...

Read more...

In the name of Art Deco

Colony Hotel, 1935 - 70x90

2017 går for en stor del med at male/beskrive Miami, specielt art deco-stilen, som den udfolder sig her. Det har sat interessen for perioden generelt i vejret, så art deco nu bliver “forfulgt” flere steder. Juni - juli udstiller jeg ca. 35 malerier i Sund og Bælt (Korsør og København). Første weekend i oktober deltager jeg i Kunst for Alle i Lokomotivværkstedet i København med malerier under overskriften: Art Deco i Miami Beach.

Read more...

Kunst for alle i Oeksnehallen

Den store kunstmesse i Øksnehallen, Kunst for Alle 2016, deltager jeg i fra den 9. - 11. september. Det glæder jeg mig meget til, både at vise en mindre udstilling og at møde publikum. Vi ses på standnr. 58.

Read more...

A Wonderful Vernissage

San Francisco

En forrygende fernisering på "San Francisco & Omegn" og et stort besøgstal - det blev alle tiders udstilling i Kunstgalleriet, når jeg selv skal sige det. Nu er der slukket og lukket i denne omgang. Til september stiller jeg op i Øksnehallen til "Kunst for Alle 2016". På gensyn!

Read more...