Blog

50th Anniversary

KES Vestsjaellandscentrets jubilaeum 01

VestsjællandsCentret i Slagelse fejrer 50-års jubilæum i maj 2019, og det skal fejres med et stort vægmaleri, der fortæller centrets historie, udvikling og betydning for byen. Det har jeg arbejdet på i lang tid, og det blev fint færdigt i god tid. Det afsløres efter borgmesterens tale fredag den 3. maj kl. 10.00,  og mange arrangementer følger. På åbningsdagen guider jeg rundt i billedet - alle er velkomne. Kom og se det færdige værk på Atriumtorvet! Programmet for Jubilæet og afsløringen af vægmaleriet.

Read more...

Spring exhibitions 2019

I februar 2019 sætter jeg udstilling op i VELUX Kunstforening Sjælland, og i marts-april bliver det så i TDC, København. Begge steder bliver alle sejl sat til med flotte billeder og et bredt udsnit.

Read more...

Fall exhibition in lovely Odense

Filosoffen efterårsudstilling 2018

Jeg har en gang tidligere udstillet i Filosoffen, for mange år siden, da det hed Filosofgangen. Nu bliver det spændende “at vende tilbage”, vise de nyeste værker, der er såvel facadebilleder fra Frankrig og amerikanske storbyer som store collager. Kig ind i Filosoffen i oktober/november!

Read more...

Poster Spotting

Languedoc plakater

Rundt i Frankrig, Languedoc, i april 2018. I Beziers får jeg øje på en dejlig væg med plakater, og de kan bruges til collager. Endelig lykkes det!

Read more...

In the streets of Chicago and New York

A Miami makeover

Jeg har hentet inspiration i Chicago og New York i efteråret 2017. Her er endnu butikker med fantastiske facader, der skal males, og det vil jeg bruge en stor del af indeværende år på at gøre. Undervejs vil jeg forsøge at forny genren ved at male mere løst og nogle gange tilføre mere stoflighed, en tæthed af farve. Om det lykkes, må tiden vise. Nogle Miami-malerier har fået en ordentlig make over, da jeg mente, de manglede noget. Foreløbig er planerne for 2018 en udstilling på Kunstgården ved Bogense i juni, deltagelse i Kunst for Alle, København, i oktober og senere i Filosoffen...

Read more...