Blog

Works Art Fair

En ny kunstmesse ser dagens lys i Århus den 24.-26. april på Godsbanen, Rå Hal, Skovgaardsgade 3. Navnet er Works Art Fair. Konceptet er efterhånden godt kendt, og den præsenterer ca. 50 seriøse navne, der håber at gøre sig i Smilets By.Glæder mig til at deltage - på stand 28. Se nærmere på hjemmesiden www.worksartfair.dk

Read more...

Gallery Noerregade

Køge er altid en god oplevelse, besøg f.eks. den gamle købstad en lørdag formiddag. Fredag den 6. marts åbner en kunstudstilling med mine små malerier, og et par store samt collager i det hyggelige Galleri Nørregade, Nørregade 8c, kl. 16-19. Galleriet drives af dygtige Birgit Brænder, der normalt viser egne ting og smukt kunsthåndværk. Kig ind til fernisering fredag den 6.3.! Det bliver en god oplevelse, lover jeg. Udstillingen er åben lørdage 11-15 og efter aftale hele marts.

Read more...

A successful exhibition

Kunst for Alle 2019 - Knud Erik Sørensen

Kunst for Alle i Lokomotivværkstedet, København, var som tidligere en god oplevelse at deltage i, og naturligvis har jeg meldt mig til 2020 1. weekend i oktober. Forinden deltager jeg i en ny kunstmesse i Aarhus 24.- 26. juni 2020, Works Art Fair på Godsbanen. Niveauet bliver højt, tror jeg.I påsken deltager jeg i Påskeudstillingen i Brønderslev.Om jeg får motiver med hjem fra Beirut her i november, ved jeg ikke endnu - det må tiden vise.

Read more...

Preparing for Kunst for Alle 2019

Kunst for Alle 2019

Jeg er i fuld gang med at forberede min deltagelse i Årets Kunst for Alle 2019 i Lokomotivværkstedet, 4. - 6. oktober. Jeg glæder mig til at at se nye som gamle gæster på min stand nr. 52 (se kort nederst hér).

Read more...

50th Anniversary

KES Vestsjaellandscentrets jubilaeum 01

VestsjællandsCentret i Slagelse fejrer 50-års jubilæum i maj 2019, og det skal fejres med et stort vægmaleri, der fortæller centrets historie, udvikling og betydning for byen. Det har jeg arbejdet på i lang tid, og det blev fint færdigt i god tid. Det afsløres efter borgmesterens tale fredag den 3. maj kl. 10.00,  og mange arrangementer følger. På åbningsdagen guider jeg rundt i billedet - alle er velkomne. Kom og se det færdige værk på Atriumtorvet! Programmet for Jubilæet og afsløringen af vægmaleriet.

Read more...